Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

Äänestys

Luovuttaako Finnish People?

Rekisteröidy I_vote_lcap56%Rekisteröidy I_vote_rcap 56% [ 5 ]
Rekisteröidy I_vote_lcap22%Rekisteröidy I_vote_rcap 22% [ 2 ]
Rekisteröidy I_vote_lcap11%Rekisteröidy I_vote_rcap 11% [ 1 ]
Rekisteröidy I_vote_lcap11%Rekisteröidy I_vote_rcap 11% [ 1 ]

Ääniä yhteensä : 9

Kellonaika on nyt Ma Kesä 17, 2019 5:16 pm

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
§1. Kirjoilu ja muu sopimaton kielenkäyttö on kiellettyäBR>§2. Muiden pelaajien loukkaaminen on kiellettyä
§3. Signaturen maksimi koko on 450x150px
§4. Avataren maksimikoko on 150x150
§5.Tuotteiden mainostaminen ei ole sallittua
§6. Viestissä tulee olla vähintään 4 sanaa (Lukuun ottamatta foorumipelejä)
§7. Viestin pitää kuulua aiheeseen tai saat varoituksen Off topicista
§8. Foorumin ainoa käytettävä kieli on suomi
§9. Yhdessä viestissä saa olla max. 3 hymiötä
§10. Viestien turha raportoiminen voi johtaa varoitukseen
§11. Et saa postata tuplaposteja siis kahta viestiä samaan aiheeseen peräkkäin, lukuun ottamatta vanhojen ketjujen nosto uusien joukkoon siis 1 kerta viikossa on sallittu
§12. Yksitysviesteissä on samat säännöt